Arc Touch Mouse

Стилна и грабваща окото, Arc Touch Mouse е повече от красиво устройство. Това е надеждна безжична свобода плюс Touch технология на Microsoft .Използвайте я почти навсякъде, дори и върху грапава повърхност дърво или килим ,благодарение на BlueTrack технология и обхват до 10 метра.

 

Това е първата мишка, която може да променя формата си, за да бъде максимално удобна за транспортиране. И действително, основната цел на Arc Touch е да бъде сред най-практичните на пазара.

 

В най-едрата си част мишката е с дебелина едва 15мм като се свива, когато не я използвате и разгъва, когато я. За захранването й са небходими 2 ААА батерии, които й осигуряват безпроблемна работа за поне 6 месеца. Разбира се не липсват и сензорни технологии. Мишката се сбогува с традиционния скрол, като го замества със сензорно поле.

 

Други сензори анализират постоянно разположението на мишката и така определят скоростта на движение на курсора, както и да помагат за успешното симулиране на скрол бутона посредством сензорната лента. Тя разполага и с 3 вградени бутона, които може да програмирате както желаете. Нуждаете се и от USB порт и Windows XP, Vista или 7.

 

Можете да разгледате този продукт в нашия онлайн магазин тук.

Коментирай